Njaluk More Saka College Kanthi tips iki Expert

Njaluk More Saka College Kanthi tips iki Expert

Njaluk More Saka College Kanthi tips iki Expert

Hot

Thursday, December 28, 2017

Njaluk More Saka College Kanthi tips iki Expert

December 28, 2017 0

Apa sampeyan isih adoh karo bocah lan proyek sing tamat mburi? Apa sampeyan kepengin tansah kepengin sinau babagan pendidikanmu? College bisa dadi jawabanmu. Coba saran ing ngisor iki yen sampeyan siap kanggo nindakake apa wae kanggo sampeyan. Menehi kasempatan dhewe!

Ngunjungi kantor perjanjen apa wae calon sekolah. Saka kene, sampeyan bakal mangerteni kesempatan beasiswa sing beda kanggo sekolah tartamtu. Kolej umum menehi beasiswa kanggo siswa sing ditampa. Cukup ngomong karo wong bisa nggawa sampeyan ing dalan sing bener.

Tetep ana masalah kertu kredit kanthi nglanggar imbangan saben wulan. Yen sampeyan mung mbayar minimal, sampeyan bakal kepenak karo kapentingan lan biaya liyane. Elinga yen alasan utama kanggo duwe kertu kredit ing kuliah yaiku kanggo nggunakake darurat. Nalika sampeyan pengin nyoba kanggo narik kawigaten kanggo tujuan hiburan, elinga yen goal utami ing kuliah punika sinau. Duwe masalah karo keuangan sampeyan bisa ngganggu sampeyan.

Yen sampeyan teka saka negara liya utawa rencana urip ing kampus, mikir babagan apa sampeyan pengin duwe mobil karo sampeyan. Lingkungan sing akrab banget bisa mbuktekaken tantangan panggonan kanggo nemokake parkir gratis. Kajaba iku, bisa dadi angel kanggo bisa mbayar gas, insurance lan registrasi kanggo mobil nalika sampeyan ora duwe proyek.

Tuku buku tangan liyane. Buku teks bisa larang banget. Biaya wis dadi biaya banget, sampeyan kudu ngirit dhuwit nang endi wae! Telusuri buku teks liya ing tangan online lan ing toko buku teks lokal. Sampeyan bakal nyimpen luwih akeh nalika sampeyan tuku buku bekas.

Go kanggo kelas sing nggawe sampeyan mikir, tinimbang kelas kelas gampang. Ana kepuasan gedhe kanggo nyurung wates mental sampeyan. Yen sampeyan sinau minangka akeh babagan kelas sampeyan, sampeyan bisa nemokake sawetara wong sing bisa nuntun sampeyan.

Sadurungé sampeyan ndhaftar kanggo kelas kuliah, luwih apik. Yen sampeyan ngenteni suwe banget, sampeyan ora bisa nemokake panggonan sing mbukak ing pilihan sampeyan. Akibaté, sampeyan bisa dipeksa kanggo ilang nalika sawetara wulan lan njupuk sesuatu sing kurang menarik. Sawise sampeyan wis nemtokake ing dalan sing dipilih, aja lali kanggo ngisi titik sampeyan!

Njupuk akeh pilihan. Sing luwih penting sampeyan bakal nemokake ing kelas kasebut, luwih becik sampeyan nemokake apa sing bener. Nggunakake kaunggulan taun pisanan sekolah sing relatif rileks kanggo njelajah kesempatan lan aktivitas sing beda-beda.

Nglampahi wektu ing perpustakaan kampus. Ngerti cara sampeyan ngubengi perpustakaan bakal mbuktekaken dadi sumber sing paling berharga. Dadi kanca karo pustakawan sing bisa mbantu sampeyan nemokake materi sing kudu sampeyan gawe tugasmu. Pustaka asring nggambarake buku-buku teks kanggo didol utawa kanggo perdagangan.

Kelas sampeyan ora kabeh lan pungkasan kabeh sekolah. Nglibatake kegiatan ing kampus. Nggabungake program lan organisasi bebarengan. Ana akeh perkara sing bisa dilakoni ing kampus. Sampeyan kudu nyoba sawetara perkara anyar, sampeyan bisa nemokake hobi anyar utawa semangat.

Ngerti plagiarism lan nyegah. Sepanjang kuliah, sampeyan bakal nulis puluhan esei lan laporan. Mulane, sampeyan kudu nggawe sampeyan ngerti carane nggunakake kutipan ing kertas supaya sampeyan bisa nyegah plagiarism, sanajan ora disengaja. Profesor duwe sawetara cara kanggo mriksa makalah asli, supaya manawa tulisanmu tansah sampeyan dhewe.

Aja nyerahake ing rancangan pisanan saka kertas. Priksa manawa sampeyan duwe wektu kanggo mikir babagan lan nggawe revisi. Tulis versi liyane, tinimbang mung ngekspor. Banjur njupuk rancangan kaping pindho lan copot maneh, nggawe koreksi luwih akeh. Yen wis rampung, sampeyan bakal manawa iku kertas kelas A.

Yen sampeyan ora mutusake masalah ing jurusan, ajak kelas utama sawetara jurusan sing bisa ditindakake. Liwat kelas kasebut, sampeyan bisa njaluk gagasan sing siji kanggo sampeyan. Uga, nalika sampeyan milih pilihan utama, sampeyan bisa nyuda kridit cukup ing wong liya kanggo lulus karo konsentrasi minor utawa loro kanggo gelar sing luwih apik.

Iku apik kanggo mulai sosialisasi sanalika bisa. Rembugan acara orientasi. Yen sampeyan anyar ing wilayah iki, iki cara sing apik kanggo nggawe luwih akeh kanca. Nalika sampeyan ketemu wong awal, sampeyan bakal aran kaya sing luwih cepet.

Aja nggawa barang sing apik karo sampeyan yen sampeyan bakal manggon ing asrama. Kamar asrama ora persis akomodasi sing paling jembar, lan malah kerumitan sing rada suwe. Daftarkan barang-barang penting lan tinggalake track nganggo dhaptar supaya sampeyan ora ngeculake. Coba tuku item sing bisa pindho minangka pilihan panyimpenan.

Oke kanggo istirahat. Sinau akeh banget bisa gampang ngobati sampeyan. Sampeyan bisa sinau supaya informasi sing sampeyan nyoba sinau bakal nggawe bingung. Yen sampeyan dadi perfeksionis, mesthi nggodha kanggo sinau saya tanpa istirahat. Nanging, iki ora banget sehat.

Sosialisasikan karo saperangan mahasiswa ing saben kelas sing sampeyan duwe. Sampeyan bisa uga aran aneh kanggo nyedhaki wong liyo, nanging sampeyan bakal seneng. Duwe kanca ing kelas sampeyan bisa mbantu sampeyan yen sampeyan salah kelas utawa kudu wong sinau karo. Sampeyan uga bisa nemokake yen sampeyan bisa mbantu saben sinau ing njaba kelas.

Sampeyan bisa uga ora bisa nemokake wong karo bocah bisa manggon ing kampus. Iki bisa uga ora kudu bener. Akeh kampus kampus duwe akomodasi omah kanggo kulawarga. Padha ngerti yen ora saben siswa seger metu sekolah menengah. Enquire awal babagan omah omah amarga unit kanthi cepet bisa diisi.

Akeh mahasiswa sing duwe omah lan manggon ing asrama supaya bisa nyimpen dhuwit sethithik. Nanging, sampeyan kudu nganggep yen lingkungan urip bakal ndadekake kemampuan (utawa ora bisa) sinau kanthi sukses. Sanajan menarik banget kanggo manggon ing kamar asrama karo wong liya, iki bisa nyebabake gelar sampeyan. Mulane, yen sampeyan pracaya iki bisa kelakon sampeyan, sampeyan kudu nyoba urip dhewe utawa manggon ing omah karo ibu lan bap supaya sukses akademik sampeyan maksimal.

Apa sampeyan seneng karo apa sing wis diwaca ing ndhuwur? Elinga, sampeyan ora mung wong sing wis nglakoni iki. Akeh wong wis milih bali menyang sekolah sawise akeh taun. Ora ana sing kudu wedi. Yen sampeyan kerja keras, sampeyan bakal sukses ing kuliah.
Read More